

Ending Homelessness. Starting Fresh.

## **CoC Board Executive Committee Meeting**

Thursday, October 24, 2019 3:00 PM – 4:30 PM

1331 Garden Highway, Sacramento, CA 95833, Video Conference Room (2<sup>nd</sup> Floor) To Call in: Notify Staff in Advance, (916) 285-1830 Access Code: 95833

Agenda Item	Presenter	Time	Agenda Item Type
I. Call to Order & Welcome: Sarah Bontrager, Chair			
II. September Meeting Minutes	Emily Halcon	3:00 PM (5 minutes)	Action
III. CoC Board Meeting Agendas A. November 13, 2019 B. December 11, 2019	Michele Watts	3:10 PM (15 minutes)	Discussion
IV. Executive Committee Processes to Support New Charter	Greg Schuelke	3:25 PM (15 minutes)	Discussion
V. CoC Board Member Committee Interest Survey Results	Kate Casarino	3:40 PM (10 minutes)	Informational
VI. System Performance Committee Membership Check-In A. CoC Board Members B. Public Interest Received to Date C. Targeted Recruitment To Do D. Community Engagement	Greg Schuelke	3:50 PM (30 minutes)	Discussion
VII. Joint CES Committees Meeting October 28, 2019	Greg Schuelke	4:20 PM (5 minutes)	Discussion
VIII. Developing a Policy on Responding to Data Requests	Ya-yin Isle	4:25 PM (5 minutes)	Discussion
VIII. Adjourn	Sarah Bontrager	4:30 PM	-